A nyugodt alvás biztosítéka, ha könyvelője a Bázis Könyvelő Iroda

mobile_menu.png

Tisztelt Vállakozó!

Köszönöm, hogy ajánlakérésével megkereste a Bázis Könyvelő Iroda Kft-t.
Az alábbiakban kérem, adja meg vállalkozása főbb jellemzőit a lehető legpontosabban, mert az ajánlatot ez alapján készítem, és küldöm Önnek a következő munkanapon.

Ha Ön csak bérszámfejtésre (könyvelésre nem) szeretne ajánlatot kérni, akkor az "ajánlat bérszámfejtésre" ikonra kattintson!

A kérdőív végén kérem adja meg emailcímét, és ha lehet telefonos elérhetőségét is (ez utóbbi nem kötelező). Ha az ajánlat készítéséhez további információt szeretne megosztani velem, akkor azt az "üzenet" ablakba írja.

Adatait nem tárolom, 3.félnek semmilyen körülmények között nem adom tovább.


Tisztelettel:

Gulyás Erika

tulajdonos-ügyvezető
közgazdász, adószakértő
regisztrált mérlegképes könyvelő
az adótanácsadók egyesületének tagja

Kérem tölse ki űrlapunkat


 

Útmutató

 

(1) - Ha Ön most indítja vállalkozását, kérem gondolja végig, hogy szereten-e gépkocsit vásárolni, irodát vagy műhelyt berendezni stb.
Ha Ön a már meglévő és működő vállalkozásával kapcsolatban kér ajánlatot, akkor kérem gondolja végig, hogy hány darab eszköze van jelenleg a vállalkozásban (személy és terhergépkocsi, számítógép, nyomtató, monitor, irodabútorok, műhelyberendezések, műszaki eszközök stb.)

(2) - Ha Ön most indítja vállalkozását, kérem gondolja végig, hogy reálisan hány forintos nettó (ÁFA nélküli) árbevételre számít éves szinten.
Ha Ön a már meglévő és működő vállalkozásával kapcsolatban kér ajánlatot, akkor kérem gondolja végig, hogy eddigi tapasztalatai alapján hány forintos éves nettó (Áfa nélküli) árbevételre számít.

(3) - Havonta könyvelendő bizonylatok: bankkivonat(ok)on szereplő tételek, készpénzes kiadások és bevételek, kiállított nyugták darabszáma, pénztárgép esetén napi zárások darabszáma, szállítóktól befogadott utalásos számlák, vevők részére kiállított utalásos számlák.
Ha Ön most indítja vállalkozását, kérem gondolja végig, hogy egy hónapban menny számlát készül kiállítani partnerei részére. Ha ezek között van utalásos, akkor azt partnerei az Ön banszámlájára egyenlítik ki, tehát ezek darabszámát a banki tételeknél is figyelembe kell vennie. Ugyanígy járjon el az Ön által befogadott utalásos számláknál is. Ne felejtse el az Adóhatóság részére törétnő utalások darabszámát sem figyelembe venni a számításnál. Ha Ön társas vállalkozó, és pénztárgépet használ, akkor a napi zárások darabszámával is számoljon. A bérfeladás könyvelésére 10 tétellel számoljon.
Ha Ön a már meglévő és működő vállalkozásával kapcsolatban kér ajánlatot, akkor kérem számolja meg, hogy a legutóbbi hónapra vonatkozóan hány darab bizonylat van Önnél (Ha Ön társas vállalkozó és használ pénztárgépet, akkor a napi zárások darabszámát is vegye számba. Ehhez adja hozzá a bankkivonatain szereplő tételek darabszámát.

(4) - Biztosítottnak számít: az egyéni vállalkozó maga, a társas vállalkozás tagja, a munkaszerződéssel rendelkező dolgozók, egyszerűsített foglalkoztatottak, és az az eset is, ha Ön magánszemélynek fizet bérleti díjat.